آموزش, راهنمایی خرید

خرید کامپیوتر گیمینگ

خرید کامپیوتر گیمینگ این روزها میتواند یکی از مشکلات علاقه مندان به بازی های کامپیوتری باشد چرا که با نوسانات ارز و آشفتگی بازار، تهیه و خرید سیستم های مناسب گیم بسیار دشوار تر از قبل شده است. با این وجود خرید و اسمبل کردن یک کامپیوتر در دراز مدت می تواند یک انتخاب به صرفه تر و آینده نگرانه تری باشد. خرید کامپیوتر گیم می تواند برای افراد فنی یا کسانی که کارشان به سیستم های کامپیوتری وابسته است یک تیر و دو نشان باشد.

متاسفانه در سال جاری با ادامه و تشدید تحریم های اقتصادی، کاهش شدید ارزش ارز ملی و همچنین محدودیت های بانک مرکزی در واردات محصولات خارجی به منظور کنترل نرخ ارز، قیمت سخت افزارها و لوازم جانبی کامپیوتر به شکل بی منطقی افزایش یافت است.

از سویی دیگر تامین کنندگان قطعات به دلیل کسب سود بیشتر و نبود سیستم نظارتی و عدم امکان واردات به دپو محصولات و فروش سلیقه ای آن روی آورده اند که این عوامل همه دست به دست هم داده تا با فقدان شدید قطعات مواجه شویم.

در ادامه با توضیحاتی درباره قطعات مورد نیاز در یک کامپیوتر مناسب گیم در خدمت شما هستیم.

انتخاب کامپیوتر با بودجه شما

هزینه موردی است که میتوان خرید درستی انجام داد قیمت به خودی خود یک تقسیم بندی سطحی می نماید و شما میتوانید بین مواردی که پول شما به آن میرسد انتخاب بهتری کنید.

بین 12 تا میلیون18

برای هر عدد

بین 8 تا 12 میلیون

برای هر عدد

زیر 8 میلیون

برای هر عدد

  •  قطعات مورد استفاده در یک کامپیوتر گیمینگ

 

  • مادربرد Motherboard:

مادربرد یا برد اصلی مداری الکتریکی است که درواقع به عنوان مرکز ارتباطات رایانه شناخته می شود. بخش های گوناگون یک سیستم روی مادربرد سوار سوار می شوند و این قسمت وظیفه اتصال اجزا به هم و تامین انرژی الکتریکی آن ها را به عهده دارد.

  • پردازنده مرکزی CPU:

این قسمت به عنوان مغز کامپیوتر عمل می کند که درواقع آن بخش از رایانه است که اقدامات، محاسبات و اجرای برنامه ها را بر عهده دارد. CPU جزو مهمترین قطعات یه سیستم گیمینگ است که عملکرد و رانمان کلی سیستم را تعیین می کند.

  • کارت گرافیک GPU:

این قسمت برای رندر گرفتن (پردازش و خروجی گرفتن) تصاویر در سیستم های کامپیوتری است. ای قطعه یکی از مهم ترین قطعات برای تجربه گیم با کیفیت است.

  • سیستم خنک کننده Cooling:

تاثیر گذارترین عامل در فرسودگی قطعات کامپیوتر گرما است. به همین دلیل برای سیستمی که قرار است پردازش های سنگین مثل اجرای بازی را انجام دهد ذاشتن یه سیستم خنک کننده مناسب امری ضروری است. به صرفه ترین و حداقلی ترین سیستم قراردادن دو فن ورودی هوا و یک فن خروجی برای ایجاد فشار هوای مثبت درون کیس است.

  • حافظه موقت RAM:

رم یا حافظه موقت یک حافظه بسیار پرسرعت است که امکان انتقال و آدرس دهی بسیار سریع برای پردازنده ها را فراهم می آورد. حافظه بالاتر به پردازنده این المکان را می دهد که محاسبات را سریع تر انجام دهد که در نتیجه بالا بردن رم سرعت کامپیوتر شما را هم بالا می برد.

  • هارد دیسک HDD:

یک حافظه دائمی است که برای ذخیره کردن داده های مورد پردازش کامپیوتر مورد استفاده قرار می گیرد. این حافظه به طور دیجیتالی رمزنگاری شده و اطلاعات را روی سطح مغناطیسی دیسک های خود ذخیره می کند.

  • حافظه SSD:

با برخورداری از سرعت خواندن و نوشتن به مراتب بالاتر از هارد دیسک ها،گزینه بسیار مناسبی برای بهبود سرعت و راندمان کامپیوتر های رومیزی و حتی لپ تاپ ها هستند.

  • منبع تغذیه Power:

قطعه ای است که وظیفه تامین انرژی قطعات را بر عهده دارد. تهیه یک پاور باتوان پایین تر ار انرژی مورد نیاز قطعات می تواند ب عملکرد قطعات تاثیر منفی داشته باشد باعث کاهش عمر مفید آنها شود. با توجه به این نکته باید هنگام خرید به میزان توان خروجی پاور که بر اساس وات معرفی می شود، توجه کنید.

  • کیس Case:

در نهایت اسمبل همه این قطعات نیازمند یک کیس مناسب است. کیس ها باتوجه به تعداد پورت، وجود یا عدم وجود قاب شیشه ای، ورودی میکروفن، خروجی هدفون، سیستم خنک کننده و نورپردازی در رنج قیمت های متفاتی قرار میگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *